Word verkoopmedewerker bij Pets Place in Nieuwegein!

Verkoopmedewerker (0-12 uur) Locatie Nieuwegein

Jij als Verkoopmedewerker bij Pets Place Boerenbond hebt net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt met een enthousiast team, waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie. Je weet hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen’.

Een dag in het leven bij Pets Place Boerenbond in Nieuwegein:

Je start de dag vandaag met je leidinggevende voor openingstijd met een ‘Dagstart’. Er wordt toegelicht waar je vandaag verantwoordelijk voor bent. Er wordt nog even benadrukt dat iedere klant vandaag begroet wordt met een lach en wordt aangesproken, zodat de klant zich welkom voelt.

Dan is het 09.00 uur, de winkel wordt geopend. Jullie zorgen ervoor dat alles binnen en buiten op de juiste plek staat. In de ochtend help jij onze klanten aan de kassa.

Rond het middaguur heb je pauze en kun je ondertussen nog even de nieuwsberichten van de organisatie doornemen via onze speakapp. In de middag sluit een andere collega aan en help je met het bijvullen van de schappen en help je ondertussen onze klanten. Je blijft de winkel in de gaten houden en zorgt ervoor dat deze er netjes bijstaat.

Gezamenlijk sluiten jullie de dag af. Je wenst je collega’s een fijn weekend. Volgende week zien jullie elkaar weer, dan ben je ingeroosterd op een koopavond. Hoe leuk is dat?

Enthousiast geworden over de functie? Lees dan nu verder wat wij jou kunnen bieden en om meer van onze organisatie te weten te komen.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?