Word per direct klantenservice medewerker in Roosendaal

Als klantenservice medewerker draait alles om de ultieme klantbeleving. Ligt hier jouw kracht? Start in een fulltime/parttime (bij)baan in Roosendaal.

Wat ga je doen?

Voor dit snelgroeiende online en offline bedrijf met een jong en ambitieus team ga je aan de slag als klantenservice medewerker op het hoofdkantoor in Roosendaal! Zij bieden een groot assortiment aan badkamers en tegels van topkwaliteit, die ze zelf hebben ontwikkeld. Hierbij hoort natuurlijk ook een top klantbeleving!

In de rol van klantenservice medewerker komen alle service- en installatievragen bij jou terecht via telefoon, mail en WhatsApp! Van retouren, missende of kapotte producten tot het nazenden van installatie documentatie van onze badkamers en tegels.

Wat ga je doen?

Het behandelen van alle service vragen via telefoon, WhatsApp en e-mail.
Klachten? Jij gaat de uitdaging aan om dit naar iets positief om te buigen.
Zorg dragen voor de juiste administratieve afhandelingen, verwerken van retouren en nazenden van goederen.
Sporadisch bijspringen in de showroom indien klanten hier een product komen retourneren.
Voor je start zul je een inwerktraject van 2 weken krijgen met hierin verschillende trainingen om de juiste kennis en vaardigheden te ontwikkelen! Verder kom je te werken in een gezellig en hecht team van collega┬┤s. Waarmee je samen verdiepingstrainingen volgt. Zo blijf je jezelf ontwikkelen!

De vacature klantenservice medewerker in Roosendaal wordt aangeboden door YoungCapital.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?