Word operator bij Daelmans in Oss

Daelsman logo

Oer-Hollandse gezelligheid én de verse geur van heerlijke stroopwafels. Ja, bij Daelmans is Oss worden en duizenden stroopwafels dagelijks vers gebakken door operators. Kom jij deel uitmaken van dat team?!

Wat bieden wij jou
Een goed salaris
8,33% vakantiegeld
Doorgroeimogelijkheden naar technische dienst
Altijd verse stroopwafels
Toeslagen tijdens de ploegen

Wie ben jij
Jij hebt een minimaal een Vapro A diploma
Jij hebt affiniteit in de bakkerijsector

Wat ga je doen
Ze noemen het ook wel bakker in de volksmond. Maar als operator bij Daelmans werk jij in een 3-ploegen systeem. Jij bereidt samen met jouw collega operators het deeg. Door het mengen van de ingrediënten en de machine juist in te stellen, is het deeg in een mum van tijd klaar. Voordat het heerlijke stroopwafels worden, zijn er nog meerdere kwaliteitscontroles. Waarom? Omdat Daelmans staat voor de beste kwaliteit ten alle tijden. En dat proef je! 😉

Waar ga je werken
Daelmans investeert in groei. Zij noemen zichzelf ook wel dé Specialist in binnen de koek- en banket markt. De operators zijn hier van groot belang. De machines daar is waar het allemaal begint. Maar dat niet alleen, er zijn ook vele doorgroeimogelijkheden. Bedenk je eens.. Start als operator, leer enorm veel en groei door naar teamleider of technische dienst?! En vergeet niet.. Je werkt altijd tussen heerlijk vers gebakken stroopwafels.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?