Word nu klantenservice medewerker bij EVBox in Capelle aan den IJssel

EVBox logo

Je komt te werken bij het klantenservice team EVBox in Capelle aan den IJssel. EVBox houdt zich bezig met alles rondom elektrische laadpalen. Dus niet alleen het plaatsen van de laadpalen maar ook het onderhoud en de abonnementen.

Wat ga je doen?
Als klantenservice medewerker bij EVBox zorg jij er dagelijks voor dat de in totaal 75.000(!) laadpunten de juiste service ontvangen. Samen met de klant ga je als een ware onderzoeker opzoek naar de beste oplossing. Dit doe je voor een grote organisatie in Capelle aan den IJssel die het klantcontact oppakt voor EVBox. Mogelijkheden voor nieuwe projecten binnen deze organisatie zijn dan ook mogelijk!

De meest voorkomende vragen zijn factuurvragen, laadpalen waarvan de stekker vast zit in de auto of in de laadpaal, ” ik kan geen laadsessie starten” en overige storingen. Houd jij van variatie tijdens het werk dan zal je hier niks te kort komen. Je bent constant aan het schakelen en leren.

Naast de uitstekende service die jij biedt rondom de laadpalen, ben jij ook een interne procesbewaker. Af en toe zet je ook je onderzoekspet op, door de feedback van de klanten om te zetten in waardevolle verbeteringen in het proces om uiteindelijk nóg betere service te verlenen.

Wat wij bieden
Een vast contract voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd;
Een mooi salaris van € 10,70 bruto per uur met doorgroei naar €11,70 zodra je bent ingewerkt;
Een super leuk en enthousiast team met gezellige collega’s;
Mogelijkheid om wisselende tijden te werken i.v.m. het 24/7 karakter van de functie. Dit kan, na inwerking, ook deels vanuit huis;
Training “on the job” waarbij het fijn is als je de eerste 3 weken minimaal 32 uur beschikbaar bent (Online te volgen!);

Wat wij vragen:
Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
Je bent een ervaren klantenservice medewerker;
Je hebt affiniteit met techniek;
Meedenker in verbeteringen voor de klant;

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?