Word magazijnmedewerker bij DB Schenker in Tilburg Zuid

Wil jij graag een actieve baan in de logistiek met leuke collega’s? Kom dan werken bij DB Schenker in Tilburg Zuid!

Wat wij bieden
Wij bieden een salaris van €10,52 per uur. Je gaat fulltime aan de slag in een avonddienst (14.30 – 23.00). Bij DB Schenker heerst er een gezellige en collegiale werksfeer, waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Ook fijn om te weten, de lunchpauze wordt doorbetaald waarbij jij elke dag gratis kan genieten van vers fruit. Reis je meer dan 10 kilometers enkele reis? Dan krijg je een reiskostenvergoeding bovenop je salaris.

Waar ga je werken?
DB Schenker staat wereldwijd in de top 3 in de logistieke sector en is specialist in transport over land, water en via de lucht. In Tilburg heeft DB Schenker verschillende vestigingen, waardoor er altijd een vestiging dichtbij jouw huis is. Bij DB Schenker in Tilburg Zuid ga je werken met verschillende producten: elektronica, telecom en zendmasten. Werken bij DB Schenker betekent volop doorgroeimogelijkheden waarbij jij de kans krijgt om verschillende certificaten te behalen zoals EPT (elektrische pallet truck), heftruck en reachtruck.

Wat ga je doen?
Als magazijnmedewerker zijn je werkzaamheden erg divers. Zo houd jij je voornamelijk bezig met het inpakken, stickeren, sorteren, scannen en inboeken van de producten met behulp van een handscanner. Om dit goed onder de knie te krijgen, traint de inwerkcoach bij Schenker jou persoonlijk zodat jij hierna zelfstandig aan de slag kan gaan!

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?