Word baliemedewerker bij een orthodontiepraktijk in Lelystad!

Trend logo

Wat bieden we jou?
Een baan als baliemedewerker (m/v) bij een orthodontiepraktijk in regio Lelystad! (per direct, vaste baan, fulltime, direct in dienst bij de opdrachtgever)

Goede reviews als het gaat om klantvriendelijkheid, het nakomen van afspraken en vakmanschap, zo is deze moderne orthodontiepraktijk te omschrijven. Vanaf januari 2021 zijn er in Lelystad twee locatie’s van deze orthodontiepraktijk te vinden. Jij komt te werken op beide locaties, wat de nodige afwisseling met zich mee brengt. Je gaat bij voorkeur fulltime aan de slag, vier dagen is bespreekbaar. De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur.

Als baliemedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van de praktijk. Je komt nauw samen te werken met de praktijkmanager en bent verantwoordelijk voor het ontvangen en (telefonisch) te woord staan van patiënten. Daarnaast zorg je voor het efficiënt plannen van de agenda’s en het bijwerken van de mail. Daarnaast beheer je de Whatsapp waar uiteenlopende vragen binnen komen van patiënten. Je regelt doorverwijzingen naar de kaakchirurgie, mondhygiënistes en bent daarnaast verantwoordelijk voor het controleren van declaraties m.b.t. de verzekeringen van de patiënten. Ook facilitaire werkzaamheden vallen onder jouw takenpakket waaronder het netjes houden van de wachtruimte.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?