Word administratief ondersteuner bij Rabobank Bergen op Zoom

Logo Rabobank

Help jij graag de klant door het afhandelen van overlijdensdossiers? Word dan administratief ondersteuner bij Rabobank Bergen op Zoom!

Wat ga je doen?

Als administratief ondersteuner bij Rabobank Bergen op Zoom houd jij je bezig met d iverse administratieve taken op het gebied van overlijdensdossiers en overlijdensrisico’s.

De afdeling

Het Service Centrum Wonen (SCW) voert voor klanten en lokale banken de administratieve taken uit voor de ketens Klant, Betalen & Ontvangen, Geld Nodig Particulieren, Afdekken Risico Particulieren.

Landelijk zijn er 5 SCW locaties : Heerenveen, Zutphen, Houten, Bergen op Zoom en Eindhoven. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de administratieve afwikkeling van overlijdensdossiers ter ondersteuning van de lokale banken.

Een gedeelte van de administratieve werkzaamheden vallen onder ‘wonen overig’. Er werken op dit moment al 2 teams van ieder 20 enthousiaste collega’s.

Als administratief ondersteuner bij Rabobank Bergen op Zoom ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden :

Diverse administratieve taken op het gebied de afwikkeling van overlijdensdossiers;
Dossiers afhandelen m.b.t. Onbereikbare klanten;
Telefonisch contact onderhouden met klanten;
Overlijdensrisico verzekeringen afhandelen;
Meedenken in processen volgens de LEAN methodiek.

Wie ben jij?

Als administratief ondersteuner bij Rabobank Bergen op Zoom ben jij nauwkeurig, kwaliteitsgericht en kun je goed samenwerken.

Maar jij durft ook fouten te maken.. Waar je vervolgens weer van kan leren!

Je bent daarnaast sociaal vaardig, kunt hard werken en bent bestand tegen werkdruk; naast inhoudelijk goed werk leveren is doorwerken heel belangrijk.

Werkzaamheden in deze functie zijn repeterend van aard, dat spreekt jou aan!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?