Wil jij als arts bijverdienen en vanuit huis werken?

Kom jij als arts bij ons werken?

Wil jij als arts bijverdienen en vanuit huis werken?

Dan zijn wij in de regio Deventer op zoek naar jou.

Wij zoeken artsen die avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien bij zorginstellingen waarmee ANW Nederland samenwerkt. Je werkt vanuit huis waarbij je voornamelijk via de telefoon consulten doet en zo nodig behandelbeleid afspreekt. Je hebt toegang tot het EPD/ECD en bent dus echt goed op de hoogte van de anamnese/diagnose en het behandelbeleid van de patiënt. Indien nodig rijd je uit voor een visite.

Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde als achterwacht beschikbaar met wie je kan overleggen. Lijkt het je wat om op deze manier ervaring op te doen in de ouderenzorg naast je bestaande werk, je klinische vaardigheden op peil te houden en tegelijkertijd ook nog geld bij te verdienen, lees dan vooral verder.

Wij zoeken artsen
• met één tot twee jaar klinische ervaring
• die affiniteit hebben met de doelgroep
• die communicatief sterk zijn en stevig in hun schoenen staan
• in het bezit zijn van een rijbewijs en een auto tot hun beschikking hebben of als je wilt fietsen of met een scooter wil gaan, ook prima
• die buiten reguliere kantoortijden willen werken

Wat bieden we jou?
ANW Nederland is een leuke en aantrekkelijke werkgever. Je kan bij ons in loondienst of als zzp’er aan de slag. Wij bieden je een vaste vergoeding voor de tijden dat je bereikbaar bent. Over telefonische consulten en de visites ontvang je een prima vergoeding.

Bij ANW Nederland kan je ‘werken wanneer je wilt’. Naast je bestaande baan of PhD kun je extra geld verdienen en bovendien ontwikkel je jezelf verder als arts en vergroot je je kennis op het gebied van ouderengeneeskunde.

Hoe solliciteer je?
Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Reageer dan nu direct via onderstaande knop op de vacature. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst meer informatie bel dan naar 085-7731880 of mail naar [email protected] Op onze website www.anwnederland.nl vind je natuurlijk ook meer informatie.

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?