Wecovi in Zwolle zoekt een productiemedewerk(st)er voor 24 uur per week!

Productiemedewerk(st)er (24 uur per week)

Wecovi BV heeft vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Al bijna 50 jaar bedient Wecovi de Europese markt met de beste materialen voor de professionele schoonmaakbranche en de (internationale) recreatiebranche. In Zwolle zijn het hoofdkantoor, logistieke centrum en de productie gevestigd. Kijk op wecovi.com voor meer informatie.

Voel jij je thuis bij een organisatie waar de deuren altijd open staan, waar bijna 50 collega’s in Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk elke dag met plezier naar het werk gaan? Dan is Wecovi de organisatie waar jij wilt gaan werken!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s binnen de productie afdeling zorg je voor het op de juiste manier verpakken en labelen van de verschillende artikelen, zoals reinigingsdoeken en vloerpads. Je zit of staat hierbij aan een van onze machinelijnen. De werkzaamheden worden in een dagdienst uitgevoerd op maandag, dinsdag en donderdag.

Wat vragen wij?
Je bent een collegiale aanpakker en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je kunt goed samenwerken en voelt je verantwoordelijk voor het werk wat je moet doen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je woont in Zwolle of directe omgeving.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie en ben jij parttime beschikbaar? Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar: [email protected]
Voor meer vragen kun je contact opnemen met Niels Hutten via 038 – 468 68 68.

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?