Vleermuizenonderzoeker – Regio Noord en Oost Nederland

In deze functie als onderzoeker ben je tijdens de schemering aan het werk, dit kan zowel in de ochtend als avond zijn. Per keer ben je 3 tot 4 uur aan het werk en je wordt maximaal 3 tot 4 avonden per week ingepland. Mocht je minder dagen beschikbaar zijn dan vragen we je ook te reageren. De regio waarin onze opdrachtgever opereert is Noord en Oost Nederland. Je gaat op pad om door middel van ultrasoon apparatuur te onderzoeken of er in het gebied of gebouw vleermuizen aanwezig zijn. Je gaat de geluiden opnemen en komt in sommige gevallen een aantal keer op dezelfde plaats terug. De onderzoeksresultaten verwerk je in een rapportage.

Wij bieden

Voor onze opdrachtgever zijn we voor de periode mei t/m september op zoek naar onderzoekers die de aanwezigheid van vleermuizen in o.a. gebouwen en woningen gaan onderzoeken. Het betreft een flexibele baan, waarbij je enkele uren in zowel de ochtend als avond ingezet gaat worden. Hierbij wordt rekening gehouden met je beschikbare dagen.

Wij vragen

De kandidaat die wij zoeken is flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de ochtend of avond tijdens de schemering aan het werk te gaan. Het is van belang dat je affiniteit hebt met de natuur. Dus mocht je een opleiding hebben gedaan in die richting of in je vrije tijd zijn aangesloten bij een natuurbeschermingsorganisatie, dan vragen we je zeker te reageren. Verder is het van belang dat je het geen probleem vindt om alleen op pad te gaan. Eigen vervoer is een pré.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?