Vijf helpdeskmedewerkers (32 tot 36 uur per week) voor DUO gezocht

Sinds schooljaar 2017-2018 is Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) het aanspreekpunt voor alle primaire basisscholen die de Centrale Eindtoets afnemen. DUO verzorgt daarbij zowel het proces rond de digitale als papieren afnames van de toets (van inschrijving, tot distributie, afname en rapportage). Binnen de afdeling Examens OCW kom je te werken bij de afdeling Helpdesk Centrale Eindtoets, in een klein team met een informele werksfeer.

In samenwerking met DUO zijn wij dan ook per maandag 15 februari 2021 op zoek naar vijf enthousiaste klantcontact medewerkers. In deze tijdelijke functie ga je bij voorkeur 36 uur per week aan de slag (gedurende kantoortijden) en krijg je een overeenkomst tot 31 mei 2021. Verlenging in deze functie is helaas niet mogelijk. Je krijgt een uitgebreide training van drie weken op kantoor en daarna ga je thuis aan de slag.

Ga jij graag bovenstaande uitdaging aan? Reageer dan uiterlijk dinsdag 22 december 2020. De gesprekken bij DUO vinden plaats op vrijdag 8 en dinsdag 12 januari 2021.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?