Verkoper (40 uur per week) – Boels – Assen

Boels logo

Dit is de rol
Ben jij iemand die enthousiast advies kan geven aan onze klanten? Heb jij ook nog eens technische affiniteit? Een lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Vanuit onze vestiging te Assen ben jij als verkoper, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de verhuur van meerdere machines. Aan jou de taak om, door middel van het stellen van de juiste vragen in combinatie met oprechte interesse, te achterhalen welke machine de klant het beste kan gebruiken. Aan de balie krijg je zowel met particuliere als grote opdrachtgevers te maken die onze machines voor kort- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit. Naast het standaard assortiment van Boels heb je in Assen ook te maken met een ‘special’ op het gebied van Climate, klanten komen dus ook bij jou met vragen op het gebied van koeling, ventilatie, bevochtiging en verwarming. Je werkt dus met een breed scala aan technische producten!

Binnen deze functie heb jij niet alleen te maken met de klant aan de balie, maar vind jij het ook een uitdaging om sporadisch op locatie bij de klant langs te gaan. Dit alles met als doel de klant aan jou én Boels te binden voor de langere termijn.

Als verkoper is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?