Verkoopmedewerker – Warmteservice – Vlissingen

Warmteservice Vlissingen

Zorg jij ervoor dat klanten altijd met de juiste materialen en een glimlach de vestiging verlaten? Houd je van afwisselend werk en ben je graag onderdeel van een klein team? Wil je jouw (technische en/of verkoop) kennis verbeteren om klanten deskundig advies te geven?

Dan hebben we, bij Warmteservice Vlissingen, een leuke baan voor je als:

Verkoopmedewerker (40 uur)

Warmteservice heeft 68 vestigingen door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. In deze vestigingen verkopen we alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal, aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door ons brede assortiment, het deskundige advies en de hoge servicegraad weten zij ons goed te vinden.

Wat ga je doen als verkoopmedewerker?

Klanten aan de balie en telefonisch te woord staan;
Advies geven aan de klant en meedenken in oplossingen;
Offertes maken, inkoop- en verkooporders verwerken;
Geleverde materialen inruimen en inboeken in het systeem.

Oftewel, als verkoper zet je je in om alles gewoon perfect geregeld te hebben voor de klant. Daarbij is geen dag én geen klant hetzelfde waardoor je veel afwisseling bij ons zal hebben!

Waar kom je te werken?
Bij Warmteservice sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van de Warmteservice-familie en komt te werken in een klein en gezellig team. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging en ontvang je een kwartaalbonus als de doelstellingen gehaald worden.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?