Verkoopmedewerker Reizen Italiaans (thuiswerken mogelijk)

Functieomschrijving

Ben jij iemand die graag contact heeft met mensen via telefoon, chat of mail?

Kun je zelfstandig werken en raak je niet in paniek als het druk is?

Vind je het leuk om Italiaans te praten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Voor onze Italiaanse website zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker Reizen. Je werkzaamheden zijn vooral gericht om onze gasten zo goed mogelijk te helpen via e-mail, telefoon en chat. Naast Italiaanse gasten help je ook mee op de Nederlandse en Engelse afdeling.

Als verkoopmedewerker bij Roan Campingvakanties ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van boekingen van luxe campingvakanties, het beantwoorden van vragen en advies geven aan klanten over mogelijke reisbestemmingen. Daarnaast zal je contact hebben met verkoopagenten waar Roan Campingvakanties mee samenwerkt en spreek je regelmatig met collega’s die voor ons op campings in het buitenland aan het werk zijn. Verder zal je verschillende back-office werkzaamheden uitvoeren die op de verkoopafdeling liggen. Hierbij kun je denken aan producten boekbaar maken, klachtenafhandeling en teksten vertalen voor onze website, mailingen en overige communicatie.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Voor deze functie is het echter prima mogelijk om vanuit huis te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime of Parttime functie (minimaal 24 uur)
Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en opleiding
Goede reiskostenvergoeding
Jaarlijks verschillende (online) uitjes met collega’s
De gelegenheid om onze campings zelf te bezoeken

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?