Verkoopmedewerker Bouwgroothandel – Appingedam

Logo Olympia

Wat ga je doen?
Ben jij op zoek naar een leuke baan op de zaterdagen en af en toe doordeweeks of in een vakantie? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker of baliemedewerker bij deze groothandel!

Naast het werken in een groot magazijn, houd jij je ook bezig met de verkoop. Het laden/lossen en orders verzamelen behoren tot jouw werkzaamheden. Doordat jij affiniteit hebt met bouw(materialen) ben jij in staat om de klant naar het juiste product te helpen.

Waar ga je werken?
Jij zult aan het werk gaan bij een bouw groothandel in Appingedam via Olympia. Op de zaterdagen werk je van 08:00 tot 12:00 uur. Na een ochtend hard werken kan je lekker genieten van je weekend! Deze bijbaan is voor maximaal 6 tot 8 uren per week. Naast de weekenden ben jij in de vakanties en een aantal uren doordeweeks beschikbaar. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat de weekenden goed verlopen en mocht je doordeweeks werken, doe je dit in een team van zes.
Na een dag mensen informeren, voorzien van de juiste producten en de klant met een goed gevoel de deur uit laten gaan, sluit jij de dag voldaan af!

Wie ben je?
• Jij bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
• Jij hebt verstand van bouwmaterialen en affiniteit met de bouw;
• Jij bent iedere zaterdagochtend en af en toe doordeweeks beschikbaar;
• Jij bent woonachtig in de omgeving van Appingedam;
• Jij bent communicatief vaardig, klantgericht, vriendelijk en kan goed luisteren.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?