Vaccinatie omloop medewerker – Randstad – Dordrecht

Randstad logo
Het moment is aangebroken! We gaan 18 januari starten met vaccineren. Wil jij graag een steentje bijdrage met de strijd tegen corona? Dan is dit wellicht een vacature voor jou! Lees gauw verder.

wat bieden wij jou
– Functie voor minimaal 6 maanden
– Salaris tussen €12 – €16 afhankelijk van ervaring
– Aan de slag op vaccinatielocatie in Dordrecht
– Steentje bij kunnen dragen aan de maatschappij
– Functie voor 24 uur/36 uur
– Toegang tot +100 trainingen voor zelfontwikkeling

wie ben jij
– MBO niveau 4 werk- en denkniveau
– Een klantvriendelijke houding, waarbij je zorgvuldig weet in te springen op lastige situaties
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Stressbestendigheid
– Secure en accurate werkhouding
– Grote mate van flexibiliteit als het gaat om werkzaamheden, werkdagen en werktijden.

wat ga je doen
Je ondersteunt het corona-vaccinatieteam met verschillende taken. Zo ben je het eerste visitekaartje van de GGD vaccinatielocatie. Je ontvangt bezoekers, controleert of mensen staan ingepland voor de vaccinatie en je controleert de vaccinatiebewijzen. Na deze check verwijs je de mensen door naar de juiste vaccinatieruimte. Een goede doorstroom binnen de locatie is een taak waar jij zorg voor draagt. Naast het eerste visitekaartje zal je je ook bezig houden met het verzorgen van de catering en het aanvullen van verschillende materialen. Mochten er bij mensen onduidelijkheden zijn, ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor de mensen. Je helpt ook bij het vaccinatieproces door te vragen of mensen hun arm mouwloos willen maken en daarnaast heb je ook wat schoonmaaktaken die je op je neemt wanneer dit nodig is na het vaccineren van mensen.

waar ga je werken
De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ in Dordrecht voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken voor de uitvoeringsorganisatie Covid-19 onderdeel van de GGD ZHZ.
De GGD ZHZ adviseert gemeenten en instellingen en fungeert als schakel tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. We werken uitvoerend, adviserend en beleidsvoorbereidend. Je gaat aan de slag op een vaccinatielocatie in Dordrecht.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?