Vacature Servicemedewerker bij Vue Cinemas in Doetinchem

Vue cinema logo

Ben jij niet weg te slaan voor het bioscoopdoek? En ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende bijbaan? Solliciteer voor de vacature Servicemedewerker bij Vue Cinemas. In een unieke bioscoopomgeving geef jij bezoekers een filmbeleving die ze niet snel zullen vergeten. Kies voor een uitdagende bijbaan in een unieke omgeving: kies voor Vue Cinemas.

Wat ga je doen?
Ga je werken als Servicemedewerker bij Vue in Doetinchem? Dan ben je de onmisbare schakel in ons team. Jij bent hét gezicht van Vue Cinemas. Van het verstrekken van (film)informatie en het verkopen van tickets tot het verkopen van dranken en versnaperingen tijdens de pauze: jij maakt het de bezoekers naar hun zin en zorgt dat ze met een grote glimlach weer naar huis gaan.

Voordat de film start, zorg jij ervoor dat foyers en zalen er tiptop uitzien, zodat niets een ultieme filmavond nog in de weg staat. Zodra de bezoekers binnenstromen, help jij ze hun stoel te vinden en eventuele vragen te beantwoorden. De film kan beginnen!

Jouw profiel
Ben jij degene die wij zoeken? Voor de vacature Servicemedewerker bij Vue in Doetinchem zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:

· Enthousiast en flexibel;
· Een echte teamplayer;
· Een gast- en servicegerichte instelling;
· Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk.

Beschikbaarheid
Tijdens de vakanties vragen wij een verruimde beschikbaarheid, met uitzondering van de zomervakantie. Jouw beschikbaarheid tijdens de zomervakantie zullen we in overleg met elkaar afstemmen.

De aanvangstijden voor de diensten zijn variabel. Sluitdiensten duren tot de laatste filmvoorstelling is afgelopen. De dienstroosters stemmen we in overleg met elkaar af.

Wij bieden jou
Word jij onderdeel van ons team? Dan bieden wij jou:

· Een unieke en dynamische werkomgeving;
· Een ontspannen werksfeer;
· Het allerleukste team;
· Een salaris dat past bij jouw leeftijd;
· Onbeperkt naar de film tegen een kleine bijdrage;
· Korting op ons F&B-assortiment.

Speciaal voor onze medewerkers
Kom je bij Vue Cinemas werken? Dan mag je natuurlijk ook van onze prachtige bioscoop profiteren. Daarom mogen al onze medewerkers onbeperkt naar de film, tegen een kleine bijdrage.

Neem je vrienden, vriendinnen of familie mee en geniet samen van een heerlijke avond uit. Haal vooraf nog wat lekkere versnaperingen met korting. Veel kijkplezier!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?