Vacature Artikel- en databeheerspecialist (24 – 39,25 uur) – De Bondt BV – Tynaarlo

Artikel- en databeheerspecialist

Vacature Artikel- en databeheerspecialist (24 – 39,25 uur)

Hoe zorg je dat de data van meer dan 60.000 artikelen correct in de database staan? Hoe zorg je dat ze allemaal vindbaar zijn, juist gecodeerd, de prijzen kloppen en niet onbedoeld uitverkocht raken? Hoe zorg jij, dat je collega weet bij welk product een producttekst moet worden geschreven? Als artikel- en databeheerspecialist wéét jij dat gewoon! Je maakt er een sport van om foutloos te werken. Je laat je niet gek maken door de enorme hoeveelheid artikelen. Je werkt lekker door omdat je gewoon erg handig bent met Exact, Magento en Excel. Je zorgt dat de database een duidelijke, overzichtelijke structuur heeft, up-todate is en ziet toe op de uniformiteit in de weergave van de specificaties van elk product. Ontbrekende gegevens vraag je op bij leveranciers en collega’s en voer je in. Importscripts kloppen gewoon. Natuurlijk stem je vooraf met Sales en Logistics af over het online zetten van artikelen op de website, zodat ook zij niet voor verrassingen komen te staan. Houd je van een informele werkomgeving? Dan pas je bij ons!

Profiel
Je bent een pietje-precies, analytisch, enthousiast, je weet van aanpakken en je legt de lat voor jezelf hoog.
Je laat je niet snel van de wijs brengen en houdt het hoofd koel in de hectiek van alledag. Je onderhoudt actief mailcontact met binnen- en buitenlandse leveranciers. Je reageert alert op nieuwe artikelen, prijsupdates en assortiment mutaties. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen inkoop. Natuurlijk heb je de nodige ervaring, maar je durft zeker te vragen als dat nodig is! Mocht je expertise meebrengen op het gebied van demandmanagement, dan is dat zeer welkom.

Overige functie-eisen
– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met artikel- en databeheer, liefst binnen een groothandel.
– Je hebt kennis van dataverwerking en datamanagement.
– Je bent georganiseerd, houdt van regelen en planmatig werken.
– Je werkt zeer zorgvuldig, je hebt oog voor detail en geeft niet op tot het klopt.
– Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
– Je werkt zelfstandig én je werkt goed samen.
– Je bent klantvriendelijk en collegiaal.
– Je beheerst Excel, Magento en Exact.
– Kennis en/of ervaring met demandmanagement is een pré.
– Affiniteit met de producten (fournituren) is een pré.
– Goede beheersing van het Nederlands.
– Spreken van de Engelse taal is een pré.
– Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.

Wie zijn wij?
De Bondt B.V. is een moderne groothandel in fournituren, wol en handwerkartikelen en is op dit gebied toonaangevend in Europa. Het is een no-nonsense familiebedrijf dat hard groeit en op dit moment ruim 80 werknemers telt. We werken vanuit onze hoofdlocatie te Tynaarlo. Met meer dan 60.000 artikelen hebben wij een enorme collectie en zijn wij dé one-stop-shop voor retailers in deze sector. Scheepjes® is ons eigen merk voor garen, accessoires, patronen en boeken. Alle collega´s leveren, ieder vanuit hun vakgebied, een bijdrage om samen het brede palet aan producten te ontwikkelen, te innoveren en de beste dienstverlening te realiseren. Zie www.debondtbv.nl en https://www.scheepjes.com/nl/

Wij bieden
Wij vinden goed werkgeverschap essentieel. We bieden een dienstverband met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer met enthousiaste collega’s. Vanzelfsprekend bieden we een
marktconform salaris. Daarnaast bieden we ook ruime opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

En nu?
Ben jij de artikel- en databeheerspecialist die wij zoeken, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Stuur je motivatiebrief met cv naar [email protected] De sluitingsdatum is uiterlijk 10 januari 2021.
De gestelde functie-eisen en motivatiebrief zijn voor ons zeer belangrijk en daar zal de eerste selectie op plaatsvinden. In verband met de vakantieperiode laten we van ons horen in de week van 11 januari.
I.v.m. het coronavirus voeren we alle eerste sollicitatiegesprekken online. Wij vinden persoonlijk contact met onze sollicitanten essentieel, maar gezondheid staat voorop!

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?