Uitvoerder – Woodselect – Meppel

Woodselect engineering

WOODselect Engineering zoekt voor regio Noord/ Midden-Nederland een enthousiaste Uitvoerder die graag met beide benen op de bouwgrond staat, en als geen ander kan zorgen voor een vlekkeloze samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Wat ga je doen als Uitvoerder? Jij zorgt er binnen alle dynamiek voor dat de projecten op de diverse locaties worden opgestart als opgeleverd binnen de vastgestelde planning, doordat jij deze projecten tijdens de uitvoering als geen ander weet te faciliteren en begeleiden. Op locatie kunnen de monteurs hun werk goed en veilig uitvoeren dankzij jouw leiding en coaching. Bij dit alles houd je rekening met het gestelde budget en de wensen van de opdrachtgever. Het is een zelfstandige, afwisselende functie met veel contacten en een hoge mate van vrijheid.

Jij voelt je als een vis in het water op de bouwplaats. Jij krijgt energie van de samenwerking met anderen en het oplossen van problemen waardoor je uiteindelijk met z’n allen de planning haalt. Je houdt van de snelheid en hectiek die sommige dagen met zich meebrengen. Ondanks deze dynamische omgeving hou je overzicht en controle over jouw lopende projecten. Je bent een sympathieke persoonlijkheid die zaken geregeld krijgt. Door jouw proactieve houding en probleemoplossend vermogen signaleer je tijdig afwijkingen en stuur je bij waar nodig. Onze ideale kandidaat is woonachtig in de driehoek tussen Heerenveen, Hoogeveen en Zwolle. Dit in verband met de locaties van de projecten.

Hoe ziet de ideale kandidaat eruit?

> bekend en ervaring met bouwkundige processen

> goede communicatieve eigenschappen

> oplossingsgericht en besluitvaardig

> leidinggevende capaciteiten

> niet onbelangrijk: je hebt kennis van Arbo- veiligheidsnormen

> MBO/ HBO werk- en denkniveau

Voldoe je aan de gevraagde criteria, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek vertellen we dan meer over de gevraagde functie en wat WOODselect voor je kan betekenen. Uiteraard hoort daar een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bij.

WOODselect Engineering is een adviesbureau voor technische projectondersteuning, wij dragen bij aan de realisatie van uitdagende en innovatieve technische projecten van onze klanten. Met ons team van ingenieurs en technici kunnen wij invulling geven aan vrijwel elk technisch project in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en bouwkunde. Of het nu gaat om het maken van een tekening of ontwerp, kostencalculatie, werkvoorbereiding of toezicht houden op een project.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?