Uitvaartverzorger Monuta Heidi Markus – Monuta – Almere

Monuta Logo

In een uitdagende uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden via innovatieve dienstverlening, slimme samenwerkingen en lokaal ondernemerschap.

Daarom zoeken wij medewerkers die met ons willen ondernemen en willen helpen deze ideeën te realiseren. Bouw jij mee aan een inspirerende organisatie die volop in ontwikkeling is?

Steun jij graag jouw plaatsgenoten tijdens een moeilijke periode en wil jij daarin het verschil maken? Dan is deze vacature voor de regio Almere zeker iets voor jou!

Vanuit de functie van Uitvaartverzorger bij Monuta Heidi Markus met standplaats Almere, kan jij met jouw betekenisvolle werk direct bijdragen aan een bijzonder afscheid voor iedereen.

We zoeken een 2 Uitvaartverzorgers voor gemiddeld 20 uur of een Uitvaartverzorger voor 40 uur per week.

de baan

Als Uitvaartverzorger vorm je samen met Heidi Markus het gezicht van Monuta Heidi Markus dat actief is in de regio Almere.

Heidi wordt jouw leidinggevende met wie je aan de slag gaat om nog meer groei in de regio Almere te realiseren. Mede door het afgeven van een uitstekend visitekaartje bij iedere uitvaart die je verzorgt.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?