Telefoniste/ medewerker service – Hanzehogeschool Groningen – Groningen

Wat ga je doen?

Je bent de stem van de Hanzehogeschool Groningen en verantwoordelijk voor het bedienen van de telefooncentrale en andere apparatuur. Je beantwoordt diverse vragen van klanten aan de telefoon en per mail. Je verbindt klanten door en handelt klachten af. Je verricht daarnaast administratief werk t.b.v. van de afdeling en het management. Het kan zeker een hectische baan zijn maar jij weet gelukkig heel goed je prioriteiten te stellen en blijft altijd een goede service leveren!

Wat vragen wij?

– Mbo werk en denkniveau;
– Flexibel en klantgericht;
– Representatief en sociaal;
– Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
– Ervaring met geautomatiseerde systemen zoals MS Office;
– Bij voorkeur in bezit van een BHV-diploma of bereid deze te halen.

Je werkomgeving

Het Facilitair Bedrijf (FB) is met zijn 200 medewerkers het grootste en meest veelzijdige organisatieonderdeel van de Hanzehogeschool Groningen (HG). De kerntaak van het FB is de integrale ondersteuning van het onderwijs en onderzoek binnen de schools en de kenniscentra. De werkzaamheden van het FB variëren van schoonmaak en reprovoorzieningen, groot en klein onderhoud, centrale inkoop, faciliteiten, inroosteren van onderwijs, decaanwerkzaamheden, tot het management van nieuw- en verbouw.

De dienstverlening van FB-Uitvoering is per vestiging/locatie opgezet en verdeeld over een aantal clusters: Energie, Kunsten, Healthy Ageing en Ondernemerschap en bestaat uit ca 120 medewerkers. Als nieuwe collega ga je werken voor het cluster Kunsten. Je vormt samen met 6 andere collega’s het team telefonie. Je werkt op de locatie Minerva of vanuit huis. Het team wordt functioneel aangestuurd door de locatie-coördinator maar valt hiërarchisch onder de locatiemanager.

Wat bieden wij?

De vacatureomvang is 0,4 fte (16 uur per week). We bieden je een tijdelijk contract van 1 februari tot 1 september 2021. De functie is gewaardeerd in schaal 6, medewerker Service A. Het salaris bedraagt minimaal € 1.946,- en maximaal € 2.791,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en conform cao-hbo.

De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
Inlichtingen

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?