Telefonist – Refaja ziekenhuis – Stadskanaal

Wat ga je doen
Per januari 2021 is de telefooncentrale van Treant Zorggroep gevestigd in ziekenhuis Refaja in Stadskanaal. Hier komt al het telefoonverkeer binnen van alle ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep. Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor o.a. patiënten, huisartsen en diverse instanties. Je informeert telefonisch, vriendelijk en correct, en verwijst door. Je stelt de juiste vragen zodat je weet naar wie je moet doorverbinden. Je bent het visitekaartje van Treant Zorggroep!

Je werkt van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn verdeeld in 6 diensten per dag:
07.30 – 12.00 uur
08.00 – 12.30 uur
08.30 – 13.00 uur
12.30 – 17.00 uur
13.00 – 17.30 uur

Jij werkt een van deze diensten per dag, gemiddeld 16 uur per week.

Waar ga je werken
De telefooncentrale maakt onderdeel uit van de afdeling Logistiek & Beveiliging van het Facilitair Bedrijf en is gevestigd in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. De telefooncentrale is het visitekaartje van Treant Zorggroep en het eerste aanspreekpunt voor het in- en externe telefoonverkeer van alle ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep, Bethesda in Hoogeveen, Refaja in Stadskanaal en Scheper in Emmen.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste collega op mbo niveau. Je bent per januari 2021 beschikbaar. Je hebt kennis van digitale systemen en heb je werkervaring als telefonist dan is dat zeker een pre. Je hebt een prettige telefoonstem en vraagt goed door. Je kunt zelfstandig werken binnen gegeven richtlijnen en protocollen. Je hebt een zeer klantvriendelijke en gastvrije houding. Je bent flexibel en – tijdens piekbelastingen – stressbestendig. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed.

Wat bieden wij
We bieden je een uitdagende functie binnen een nieuw op te starten team en een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot 1 juli 2021.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 30, minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.661,- bruto fulltime per maand.
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?