Telefonische klantenservice medewerker – Albert Heijn – Zaandam (€13,31 per uur)

Albert Heijn Logo

De leukste afdeling van Albert Heijn is op zoek naar jou! Met jouw dienstverlenende karakter, doorzettingsvermogen en je goede humeur zorg jij dat onze klanten telefonisch zo goed mogelijk geholpen worden.

Wat bieden wij jou
Een klantgerichte functie bij Albert Heijn
€13,31 bruto per uur incl 7.68% ADV
Een werkplek op loopafstand van station Zaandam
8,33% vakantiegeld
Een tegemoetkoming in de reiskosten
Deel uitmaken van een hecht en gezellig team

Wie ben jij
Je komt regelmatig bij Albert Heijn en bent bekend met onze producten
Je bent flexibel en wil klanten écht goed helpen
Bij het oplossen van problemen durf jij zelf initiatief te nemen
Je hebt inlevingsvermogen en laat je niet gek maken als het even druk is
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan ook onze Engelstalige klanten op weg helpen.

Wat ga je doen
Als grootste supermarkt in Nederland willen wij toegankelijk zijn voor iedereen en onze collega’s het gevoel geven dat ze bij een warme familie horen. Want zeg nou zelf, je ziet je collega’s bijna vaker dan je familie. Daarom geven we jou een warm welkom in ons hechte team.
Als klantenservicemedewerker is jouw belangrijkste taak het beantwoorden van de vragen van onze klanten en ervoor zorgen dat zij zo goed mogelijk geholpen worden. Je krijgt op een dag diverse telefoontjes binnen over zowel onze winkels als onze bezorgdienst. Wanneer een boze klant je belt zorg jij ervoor dat deze klant weer vrolijk ophangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onze klanten persoonlijk te verrassen. Heb jij nou net die klant aan de telefoon die morgen jarig is? Hoe leuk is het om hem of haar te verassen met een klein presentje of leuke kaart?

Waar ga je werken

Als klantenservicemedewerker bij Albert Heijn werk je op ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam, naast het station. Zo vind je bij ons een AH ToGo voor de lekkerste koffie, gezonde snacks én hebben we een groot restaurant waar je heerlijk kunt lunchen (door COVID-19 maatregelen nu helaas gesloten. Binnen ons team heerst een informele sfeer met een grote diversiteit aan collega’s.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?