Teammanager Woonzorg Ouderen | HBO – Musselkanaal

Jouw vaste baan
Teammanager Woonzorg Ouderen | HBO
Musselkanaal € 3500 – € 4700

Bij welk bedrijf je gaat werken
Wij bieden zorg voor ouderen.
Ben je een Teammanager zorg?
Heb jij ervaring met woonzorg?
Vaste baan: Manager Woonzorg Ouderen | Verpleegkunde | 3.500 – 4.700 | Manager Woonzorg

Wij zijn een Zorggroep die zorg, behandeling en revalidatie biedt. We zijn er voor de kwetsbare ouderen in de thuissituatie en, wanneer dat niet meer kan, in een omgeving die zo thuis mogelijk is.

Werken in een organisatie in beweging, waarbij je met jouw strategische blik en leiderschap van meerwaarde kunt zijn aan het leveren van optimale zorg. De beste zorg wordt gegeven door bevlogen medewerkers. Samen zorgen we voor een werkomgeving waarin iedereen met plezier aan het werk gaat. Zodat onze mensen trots en energiek kunnen zijn.

Welke taken horen bij een Teammanager Woonzorg Ouderen
Voor de vacature als Manager Woonzorg Veendam Verpleegkunde ga je het volgende doen:

Wij zijn op zoek naar een gedreven en inspirerende Teammanager, die onze medewerkers kan coachen en ondersteunen op weg naar taakvolwassenheid/ eigenaarschap. Je werkt binnen de kaders van de organisatie en creëert de voorwaarden voor de medewerkers om dag in dag uit de beste zorg te kunnen bieden aan onze cliënten en samen optimale resultaten te behalen. Daarnaast werk je in organisatie brede projecten en ben je in staat om zelfstandig projecten te leiden. Jouw werkwijze kenmerkt zich door openheid en transparantie. Je bent in staat overstijgend te denken, draagvlak te creëren voor besluiten en veranderingen en deze door te voeren.

Onze Zorggroep krijgt van onze cliënten een prachtig cijfer qua waardering op Zorgkaart Nederland. Hier zijn we trots op! We zijn continu in beweging en werken aan een solide basis om ook in de toekomst goede zorg te kunnen bieden aan onze cliënten. Als Teammanager speel jij hierin een grote rol. Je bent resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, de medewerkers en de bedrijfsresultaten en rapporteert aan de Manager Woonservice en Thuiszorg.

Je maakt onderdeel uit van een team van veertien enthousiaste en vakbekwame Teammanagers. Binnen de gestelde financiële kaders zorg je voor een adequaat kwalitatief en kwantitatief personeelsbestand en optimale personeelsplanning. Je voelt je niet alleen verantwoordelijk voor het resultaat in jouw eigen teams maar zet je in voor het Zorggroep totaalresultaat en bent daarin een echte samenwerken. Je beweegt je eenvoudig in het netwerk van externe contacten en weet tijdig de juiste verbindingen te maken met bijvoorbeeld huisartsen, gemeenten, scholen en overige stakeholders.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Manager Woonzorg, die past in deze rol.

Dit ben jij
– Een verpleegkundige opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met een managementopleiding;
– Je bent in contact met je medewerkers, weet wat hen bezig houdt en wat ze nodig hebben om zich persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen;
– Een verbinder, zowel binnen de organisatie als extern;
– Je bent analytisch en kunt organisatiebeleid vertalen naar lokale uitvoeringsplannen;
– Je hebt een duidelijke visie op wonen, zorg en welzijn voor ouderen en je kunt deze visie, in samenspraak met je collega’s, vertalen naar concrete acties, veranderingen en groei;
– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
– Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
– Je woont in de omgeving van Musselkanaal, Veendam, Stadskanaal, Assen en Groningen.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?