Teamleider voor het Theda Mansholt College (TMC) in Delfzijl gezocht!

Functieomschrijving
Het Theda Mansholt College (TMC) in Delfzijl zoekt een

TEAMLEIDER (0,8-1,0 fte, schaal 12 cao VO)

Een stevige en empathische leidinggevende die samen met het team de ingezette koers verder kan ontwikkelen en zich voor langere tijd aan de school wil verbinden. Ben jij een teamleider die het vmbo een warm hart toedraagt? Zie jij het werken aan een stevige basis als een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Samen met één andere teamleider en de directeur vorm je de schoolleiding van het TMC (die momenteel nog op interim-basis wordt vervuld). Je bent verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling en geeft leiding aan secties en teams. Je bent direct leidinggevende van zowel het OP als het OOP en vervult een daadkrachtige rol in de hr-cyclus. Je hebt samen met je collega-teamleider de dagelijkse leiding over de locatie. Er zijn leerlingcoördinatoren die een belangrijke rol spelen in de leerlingbegeleiding. Met zicht op de verhuizing naar een nieuwe regionale onderwijscampus in het schooljaar 2022-2023 werk je samen met het team aan de verdere ontwikkeling van de ingezette koers en zie je erop toe dat de visie van de school wordt nagevolgd. Je hebt oog voor het op orde brengen van de basis en het realiseren van een duidelijke organisatiestructuur die bijdraagt aan rust en regelmaat in de school. Je hebt zitting in de regiegroep die de ontwikkelingen richting de campus voorbereidt en werkt nauw samen met de collega-teamleiders van de andere locaties. Je levert een bijdrage aan het geheel van Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta.

Samen met het team ga je met de volgende ontwikkelingen/uitdagingen aan de slag:

Onderwijsontwikkeling

Blijven werken aan een sterke basiskwaliteit en een goed pedagogisch klimaat, waarin elke leerling en medewerker zich veilig voelt.
Het verder ontwerpen van een stevig en onderscheidend onderwijskundig profiel, dat ook op de nieuwe campus goed tot zijn recht komt.
Samenwerking in de regio

Versterking van de samenwerking met de andere scholen van de stichting met oog op de gezamenlijke verhuizing naar de nieuwe campus.
De relatie met het primair onderwijs verstevigen met oog op de toestroom.
Doorgaande leerlijnen vormgeven met het mbo van het Noorderpoort, met name Energy en Maritime en Educatie Appingedam.
Versterking van de samenwerking met het bedrijfsleven met oog op de ontwikkeling van praktijkgerichte vaardigheden van leerlingen.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?