Start per direct als parttime klantenservice medewerker bij Albert Heijn in Zaandam

Albert Heijn Logo

Als parttime klantenservice medewerker ben jij hét online gezicht van Albert Heijn. Wil jij je inzetten om het online merk van Albert Heijn nog sterker op de kaart te zetten door iedere klant zo goed mogelijk te helpen? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als klantenservice medewerker bij Albert Heijn beheers jij de online kanalen van Albert Heijn. Zo geef jij advies over een lekker recept of kom jij met een oplossing als een klant ontevreden is over een product of aanbieding. Of het nou gaat om uitverkochte producten in deze tijden van corona of bestellingen die zijn vertraagd? Via de chat, mail en whattsapp sta je klanten binnen no- time te woord en kom je met dé oplossing op iedere klantvraag.

Wanneer ben ik te vinden in op de social wing van Albert Heijn?
De werktijden zijn flexibel. Je kunt werken van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 22.00 uur. Momenteel zijn we met name op zoek naar mensen die 6-uurs diensten/4-uurs diensten willen werken en die vijf dagen in de week flexibel inzetbaar zijn. Zo kun je de ene dag ’s middags nog net leren voor dat proeftentamen en de andere dag voor je werk nog even sporten. Ideaal toch?

De training

De trainingen vinden plaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam. Er zijn twee mogelijkheden wanneer je start met de training. De eerste klas start op 23 februari en word op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag opgeleid. De tweede klas start op 2 maart en word op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag opgeleid. Let op: dit zijn volledige dagen. Hierin worden strikt de regels van het RIVM aangehouden. Na de training ga je zelfstandig thuis aan de slag. Wel krijg je in de eerste weken een buddy aangewezen die jouw helpt met iedere klantvraag.

Wat voor team kom ik in te werken?
Het messaging team van Albert Heijn werkt hard, maar houdt ook van gezelligheid en humor. Goede ideeën en betrokken medewerkers worden gewaardeerd. Heb jij een goed idee om bijvoorbeeld klanten in het zonnetje te zetten? Dan is hier altijd de mogelijkheid voor! Een goed voorbeeld hiervan is de vlog “Robin zoekt het uit”. Hierin wordt elke week een vlog gemaakt over een klantvraag, die gesteld wordt in het messaging team. Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder.

Wat wij bieden
– Een fijn bruto salaris van €13,31 per uur;
– Een parttime job als klantenservice medewerker voor 16 – 24 uur per week in Zaandam;
– Werken bij één van de meest bekende organisaties van Nederland;
– Een leuke functie waarbij jij jouw service verlenende en communicatieve skills goed kunt ontwikkelen;
– Een klantgerichte functie waarin jij het visitekaartje bent van Albert Heijn.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?