Start per direct als deur medewerker bij de Aldi in Bergen op Zoom

Ben jij nog op zoek naar een baan en sta jij voor veiligheid en service? Dan is deze functie als deur medewerker in Bergen op Zoom wellicht geschikt voor jou!

Wat ga je doen?
Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat. Je staat namelijk bij de ingang van een supermarkt in Bergen op Zoom om ervoor te zorgen dat het personeel en klanten zich veilig voelen.

Wat moet ik doen?
Als deur medewerker ontvang je met jouw gastvrije uitstraling de klanten als zij een bezoek aan de supermarkt brengen. Je weet op de juiste manier de klanten aan te spreken zodat de corona- maatregelen worden gehanteerd. De corona- maatregelen zijn aangescherpt in deze regio en er moet weer extra op geattendeerd worden dat iedereen de regels naleeft.

We vinden het belangrijk dat het personeel zich flexibel opstelt. Zo kan het ook maar eens zijn dat je in de winkel bijspringt voor hand- en spandiensten!

Wanneer werk ik?
Daar kunnen we samen over in overleg! Deze functie is part- time maar ook fulltime in te vullen. Bij voorkeur werk je tot de winkel gesloten is om 20.00 uur.

Wat wij bieden
Een bruto- salaris vanaf €10,46 per uur vanaf 21 jaar;
Flexibele werktijden in overleg op 2 locaties;
Reiskosten van €0,11 per kilometer;
Toegang tot meer dan 200 cursussen via YC Skills!

Wat wij vragen:
Er is geen minimale opleiding vereist.
Een flexibele instelling is belangrijk;
Je bent per direct beschikbaar voor minimaal enkele weken.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?