Start als administratief medewerker bij Rijksoverheid in Groningen

Logo YoungCapital

Ben jij zorgvuldig en heb jij een administratieve achtergrond? Start dan binnenkort als administratief medewerker normbesluit bij Nationaal Coördinator Groningen.

Het Nationaal Coördinator Groningen houdt zich bezig met het onderzoeken en versterken van het aardbevingsgebied. Het gaat om het preventief versterken van gebouwen, zodat bewoners en gebruikers het gebouw veilig kunnen verlaten in het geval van een zware aardbeving. De veiligheid van bewoners en omwonenden staat hierbij voorop.

Voor de afdeling Opname en Normering zijn we op zoek naar een Administratief medewerker Normbesluit. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het uitzetten en accepteren van opnamen en beoordelingen, met als eindresultaat een normbesluit. In het normbesluit zijn de randvoorwaarden opgenomen voor de versterking van een gebouw, wanneer deze niet aan de veiligheidsnorm voldoet. Deze randvoorwaarden bestaan uit maatregelen, een indicatie van het budget en een termijn waarbinnen de versterking uitgevoerd moet worden. Hierbij werken Team acceptatie en Team Normbesluit samen. Team acceptatie neemt de acceptatie en steekproefsgewijze beoordeling van technische documentatie van opname en normeringen op zich en Team Normbesluit zorgt voor de juridische afhandeling van normbesluiten en de informatieaanlevering voor bezwaar en beroep.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?