Schoonmaakmedewerker – Randstad – Wijster

Randstad logo

Vind jij schoonmaken leuk en ben jij elke ochtend beschikbaar? Wij zoeken een schoonmaakmedewerker met enige ervaring die woonachtig is in de omgeving van Wijster. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou

€11,27 bruto per uur o.b.v. 22 jaar en ouder
Ervaring opdoen binnen de schoonmaakbranche
Werktijden in overleg te bepalen
Gratis online trainingen van Goodhabitz

wie ben jij

Je hebt enige ervaring in schoonmaakwerkzaamheden
Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat (of bereid deze te halen)
Je woont in de omgeving van Wijster

wat ga je doen

Je gaat werken bij een schoonmaakbedrijf welke verantwoordelijk is voor de schoonmaak bij een afvalverwerkingsbedrijf in Wijster. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het stofzuigen, moppen en het schoonmaken van kantoorruimtes, algemene ruimtes en sanitair. Je zult eerst worden ingewerkt door jouw leidinggevende en vervolgens krijg jij je eigen ruimtes om schoon te maken. De werktijden zijn vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 13.00 uur. Het aantal uren zijn in overleg te bepalen. Het kan ook voorkomen dat je eens in het weekend moet werken.

waar ga je werken

Het schoonmaakbedrijf is een familiebedrijf gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden in de breedste zin. Denk hierbij aan reguliere schoonmaakwerkzaamheden, industriële reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, rioolservice en nog veel meer! Geen klus is te groot of te klein en geen branche is hen vreemd.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?