Schoonmaak medewerker – PI Ter Apel – Ter Apel

Tijd over doordeweeks en houd je van schoonmaakwerk? Ga aan de slag als schoonmaak medewerker voor de overheid. En verdien een heerlijk loon van €11,62. Je zult komen te werken op een locatie van Dienst Justitiële inrichtingen, Ter Apel. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 17-20 uur. Wat betekent dat je nog genoeg tijd hebt om in het weekend leuke dingen te doen. Ideaal!

Wat bieden wij jou
– Reiskostenvergoeding
– Werk van maandag tot en met vrijdag tot maart.
– Een bruto salaris van €11,62.
– De mogelijkheid om meer uren te werken.
– Een kijkje achter de schermen bij de Overheid.

Wie ben jij
Wat vragen we van jou?

Omdat je bij de overheid aan de slag gaat, kun je in ieder geval een VOG aanvragen. Verder ben je de perfecte schoonmaak medewerker als je:

– Per direct aan de slag kan.
– Je in de buurt van Ter Apel woont.
– Energie krijgt van lekker fysiek werken.

Wat ga je doen
Als schoonmaak medewerker ben je van nature een opgeruimd type. Zodra je ergens binnen komt, heb je al gauw in de gaten wat er moet gebeuren. Een vieze vloer? Even dweilen. Veel kruimels? Dan pak je Hetty de stofzuiger erbij. Ook zal je de openbare ruimtes en het sanitair schoonmaken. Daarnaast, doe je desinfectierondes, dus het afnemen van alle knopjes handvatten, trapleuningen, liftknopjes, printerknopjes. JA! echt alles wat met de hand aangeraakt wordt;)

– Desinfectierondes.
– Schoonmaken van openbare ruimtes en sanitair.

Waar ga je werken
RSO is de Rijksschoonmaakorganisatie. Ze hebben de panden en kantoren in beheer. Denk aan kleine pandjes waar je met Hetty zo doorheen bent. Geen grote kantoorpanden met 100 bureaus dus. Het is juist lekker intiem en klein. Zo leer je de medewerkers op de locatie al snel kennen. Voor deze locatie kom je te werken op de Penitentiaire Inrichting Ter Apel. Deze locatie in Ter Apel heeft een capaciteit voor 434 gedetineerden en is ook een VRIS-inrichting. Je krijgt als schoonmaak medewerker een uniek kijkje achter de schermen van een Justitiële inrichting.

– Een uniek kijkje achter de schermen van een Justitiële inrichting.
– Prettige werksfeer.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?