Resultaatverwerker corona tests (LBO, €14,09 per uur) – Randstad – Eindhoven

Kun jij geconcentreerd werken en ben je stressbestendig? Wil je Nederland helpen uit de coronacrisis te komen? Dan ben je de resultaatverwerker die we zoeken voor de teststraat van Eindhoven! Als resultaatverwerker lees je de testuitkomst af van de sneltest en voer je de uitslag in op de laptop. Ervaring is niet belangrijk, maar dat je nauwkeurig bent wel! Je wordt goed betaald met een uurloon van € 14.09.

Jij kan als de beste nauwkeurig en tijdsgebonden werken! Voordat je begint krijg je van ons 3 e-learnings, zodat je de veiligheidsvoorschriften goed leert kennen en leert hoe je de resultaten op de juiste manier verwerkt. Daarnaast krijg je een training. On the job nemen we je mee, zodat je goed voorbereid aan het werk gaat.

De volgende skills zijn belangrijk in het uitvoeren van je taken:

– Nauwkeurig aflezen en invoeren van resultaten
– Je bent een koning in hygiënisch werken

Als resultaatverwerker kijk je welke teststrip klaar is om uitgelezen te worden. Je scant de barcode op de teststrip en leest het resultaat af. Vervolgens maak je een foto van de teststrip en voer je het resultaat van de teststrip in op de laptop. Kortom: zonder jou geen uitslag! Daarna verplaats je de teststrip naar de medische prullenbak. Je kunt je voorstellen dat het heel belangrijk is dat je hygiënisch werkt. Daarom ontsmet je na elke teststrip het gebied en vervang je jouw handschoenen voordat je doorgaat naar de volgende teststrip. We zorgen natuurlijk voor de nodige bescherming, zodat je veilig je werk uit kunt voeren.

De werkzaamheden op een rijtje:

Je checkt welke teststrip klaar is om uitgelezen te worden
Je scant de barcode op de teststrip en leest het resultaat af
Klik! Je maakt een foto van de teststrip en voert het resultaat in op de laptop
Je verplaatst de teststrip naar de medische prullenbak
Ontsmetten maar! Je maakt het gebied school en vervangt jouw handschoenen. Op naar de volgende!

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?