Receptionist(e) – Eurol – Nijverdal

Heb jij een vriendelijke, positieve en flexibele instelling? Ben je klantvriendelijk en word je er enthousiast van om collega’s en klanten goed te woord te staan? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele Receptionist(e) in eerste instantie als oproepkracht tijdens verlofdagen en ziekte. Vanaf 1 april 2021 tot augustus 2021 zou dit een parttime functie worden voor de woensdag en donderdag, dit in verband met zwangerschapsverlof. Daarnaast is het tijdens de zomervakantie mogelijk dat je meer uren werkt.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Jij ben het eerste aanspreekpunt voor (internationale) klanten en je kunt makkelijk schakelen in de rol van Receptionist(e). Je bent het visitekaartje van het bedrijf en maakt makkelijk contact met collega’s, bezoekers en leveranciers. Jij kan adequaat inspelen op de wensen en vragen die bij jou terecht komen.

Je draagt zorg voor een professionele uitstraling van de receptie. Je zorgt voor vriendelijke en adequate telefoonaanname en verbindt door met collega’s of zorgt zelf voor een zorgvuldige afhandeling. Daarnaast zorg je voor de post, inkoop en uiteenlopende licht administratieve en facilitaire werkzaamheden.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?