Receptionist/Telefonist – Raaak Personeel – Alblasserdam

Raaak Personeel logo

Neem jij graag de telefoon op? En ben je op zoek naar een fulltime baan als receptioniste in regio Alblasserdam? Salaris: tussen de €2000 en €2500 bruto per maand!

Als receptioniste ben je bij dit frisse, enthousiaste bedrijf voornamelijk verantwoordelijk voor alle inkomende telefoontjes. Omdat er veel inkomend gebeld en ook doorverbonden wordt, ben je elke dag zeker de helft van je tijd met deze werkzaamheden bezig. Een goede eerste indruk is enorm belangrijk, vandaar dat het belangrijk is dat je gasten meteen vriendelijk te woord staat en vertelt welke actie je gaat ondernemen. Kom jij vanuit een functie als telefoniste? Dan past deze functie ook zeker!

Ook komen er dagelijks bezoekers binnen en jij begeleidt hen op de juiste manier naar de juiste persoon. Als bezoekers binnenlopen, heb je een lach op je gezicht. De functie als receptioniste staat open voor 40 uur per week en je werkt elke dag van 08.00-17.00 uur. Minder dagen of minder uren werken is helaas niet bespreekbaar.

Helemaal mooi in deze onzekere periode is dat je meteen in dienst treedt bij dit bedrijf, op basis van een contract voor bepaalde tijd. Enthousiast geworden? En herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Reageer dan nu!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?