Primera in Leiden zoekt een verkoopmedewerker!

Verkoopmedewerker – Primera – Leiden

Je ziet klanten al voordat ze jou zien. Je helpt ze vriendelijk en adviseert hen in hun aankoop.
Je snapt de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra. De klanten kiezen met jouw advies voor de juiste aankoop en gaan met een goed gevoel naar huis. Door jou komen ze graag weer terug!

Een sterke wil om de klanten te helpen en actief meedenken met de klant in zijn wensen, is voor jou een uitdaging waar je voor gaat. Je wacht niet tot de klant naar jou komt, maar je stapt erop af en geeft advies.

Primera Kopermolen en Kooiplein zijn drukke winkels. Wij werken hard, maar wij hebben er veel plezier in. Dit enthousiasme is aanstekelijk naar de klant toe. De tijd vliegt voorbij op een werkdag. Is het eens niet zo druk, dan zoek je zelf naar andere werkzaamheden. We zorgen samen voor een schone, opgeruimde werkplek en zien waar er bijgevuld moet worden.

De werkzaamheden zijn gevarieerd. We zijn niet alleen bezig met verkopen. Naast de kassawerkzaamheden, ben je bezig met het postkantoor, we verwerken vele pakketten (soms wel meer dan 200 op één dag), van een paar gram tot 23 kilo. Daarnaast zorg je ervoor dat er geen lege schappen staan, ben je er verantwoordelijk voor dat de winkel netjes is, maak je cadeaupakketten, kijk je naar wat er besteld moet worden, enz.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?