Planner Veiligheidsregio Fryslân Leeuwarden (MBO, €18 – €21 per uur)

Voor onze klant Veiligheidsregio Fryslân zijn we op zoek naar een planner Bron- en contactonderzoeken. (24, 32 of 36 uur in overleg is mogelijk per week) voor de duur van minimaal een half jaar waarbij je ook beschikbaar bent in de weekenden met de intentie om de opdracht te verlengen. Er is een rooster per 4 weken die vooraf bekend is.

Wat bieden wij jou
Schaal 7 min. 13,78 en max 20,21
Individueel keuzebudget
Reiskosten 0,12 cent km

Wie ben jij
Je kunt op jouw manier invulling geven aan de kernwaarden van de Veiligheidsregio; samenwerkend, nieuwsgierig, met eigenaarschap en klantgericht

Wat ga je doen
We zijn op zoek naar een ervaren planner voor de planning van alle medewerkers Bron en Contactonderzoek; met MBO+ opleiding en ervaring als planner/roosteraar.

Communicatief vaardig
Om kunnen gaan met hectiek en stressmomenten
Accuraat
* Creatief kunnen omgaan en problemen oplossen bij onverwachte wijzigingen
* Computervaardig (bv Office 365, planningen via Teams, Coron-it)

Waar ga je werken
Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân . Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 120 locaties verspreid over heel Fryslan: van een brandweerkazerne in Joure tot een consultatiebureau in Dokkum.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?