Pets&Co in Drachten zoekt een verkoopmedewerker!

Pets en Co Talsma is een ruim opgezette dierenspeciaalzaak aan de rand van het centrum in Drachten.

Door een eigen parkeerplaats bieden we ruimte voor gratis parkeren. Van uit service oogpunt, waar wij garant voor staan, brengen we uiteraard graag de gekochte artikelen bij onze klanten in de auto.

Zoals gezegd staan service en kwaliteit hoog in het vaandel, waarbij wij klant en het huisdier centraal stellen.

Het bedrijf dateert van 1905 en kent een glansrijke historie, we zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een dierenwinkel met regiofunctie. Met meerdere specialiteiten onder 1 dak, totaal 1000mtr. boordevol dierplezier.

Wat wij verwachten:

Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau. Een goede beheersing van de Nederlanse taal in woord en geschrift. Actieve houding en houden van aanpakken. Goede computervaardigheden. Stressbestendig en goed georganiseerd. Affiniteit met een zo compleet mogelijk assortiment (dier- en tuinbenodigdheden) Werken op zondag is geen probleem.

Jouw taken:
Je houd je bezig met geordend en compleet houden van het complete assortiment in de winkel. Het herinrichten van de winkel bij seizoenswisseling. Je signaleert kansen en attendeert collega’s. Adviseren en informeren van klanten zullen spoedig tot je functie gaan behoren. Zowel op de winkelvloer als per telefoon, e-mail en social media. Je zorgt voor verbeteringen op de website en in productinformatie, waardoor klanten gemakkelijk alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Functie: verkoopmedewerker bij Pets&Co

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?