Per direct receptioniste gezocht bij modern kantorencentrum in Amsterdam

Logo YoungCapital

Ben jij het visitekaartje voor elk bedrijf? Wil jij graag als receptionist aan de slag? Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een baan van 11 uur per week? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Voor een modern kantorencentrum in Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een vlotte Frontoffice medewerker die vloeiend Engels spreekt. Je wordt het visitekaartje van een prachtig kantorencentrum, waarin verschillende bedrijven zijn gevestigd. Ondernemers huren hier kantoorruimtes op maat.

Wanneer mensen binnenlopen zien ze allereerst jou. Je neemt niet alleen alle telefoontjes aan maar je ontvangt ook de bezoekers en je verzorgd de post. Zijn er vergaderingen? Dan verzorg jij het drinken en zorg je ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Ook verzorg je een stukje hospotality rondom lunchtijd in de lunchroom. Mede dankzij jou, gaan alle medewerkers aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis.

Je komt te werken in een gezellig team van receptionisten waarmee je dagelijks één tot meerdere uren overlap hebt. Kortom, een super afwisselende en uitdagende baan waarin je contact hebt met veel verschillende mensen en bedrijven.

Belangrijk: Je bent beschikbaar op alle doordeweekse dagen en werken tijdens schoolvakanties (ook zomervakantie) is voor jou geen probleem! Daarnaast zijn we op zoek naar iemand voor langere periode.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?