Per direct fulltime aan de slag als administratief medewerker in Varsseveld

Logo YoungCapital

Ben jij nauwkeurig en kun jij per direct fulltime aan de slag als administratief medewerker in Varsseveld? Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je doen?
Voor de komende 5 maanden zijn wij op zoek naar iemand die per direct fulltime beschikbaar is als administratief medewerker.

Het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat technische onderdelen aanbiedt. Daarnaast bieden ze ook aanvullende services zoals inspectie en reparatie. Het bedrijf bevindt zich onder andere in Varsseveld.

Werkzaamheden

Het is een belangrijk project voor de komende 5 maanden waar jij aan de slag gaat als administratief medewerker. Je gaat achterstanden inhalen en daarbij nieuwe artikelen opnemen in de verschillende systemen waar zij mee werken. Het is van belang dat deze artikelen op de juiste plekken terecht komen met de juiste informatie. Hierbij zorg je ervoor dat dit allemaal klaar staat om vervolgens in de systemen te kunnen worden opgenomen. Omdat je dagelijks met technische onderdelen bezig bent, is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent. De voorkeur heeft dat jij vroeger met de gereedschapskist hebt gewerkt en nu op zoek bent naar een kantoorfunctie.

Je werkt op doordeweekse dagen, 40 uur per week.

Wat wij bieden

– Je ontvangt een salaris van €12,12 bruto per uur;
– Vrijheid in je functie waarbij je verantwoordelijk bent in wegwerken van achterstanden;
– Fulltime project voor 5 maanden;
– Je komt terecht in een informeel team in Varsseveld.

Wat wij vragen:
– Minimaal een diploma mbo niveau 4;
– Je hebt een technische achtergrond;
– Je bent per direct beschikbaar

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?