Parttime medewerker bloemenveiling – Royal FloraHolland – Eelde

Royal FloraHolland logo

Via Olympia Groningen ga jij aan de slag bij één van de grootste bloemenveilingen van de wereld, Royal FloraHolland Eelde.

Het is een coöperatie van kwekers en al meer dan 100 jaar worden kwekers en kopers op deze manier aan elkaar verbonden. Er heerst een leuke en informele sfeer.

Je werkt met gezellige collega’s en de organisatiecultuur richt zich op het samen’ gevoel. Het bedrijf is groter en internationaler dan je zou denken, iedere dag worden miljoenen bloemen en sierplanten wereldwijd geveild en gedistribueerd.

Of je nu bloemen tegenkomt in Amsterdam, Parijs of New York, ze zijn er bijna altijd gekomen via FloraHolland. Kortom, in deze dynamische wereld van de bloemenveiling is geen dag hetzelfde!

Functieomschrijving

Ben jij een ochtendmens en op zoek naar werk waar je in de middag kunt genieten van vrije tijd? Dan zijn wij en Royal FloraHolland op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar medewerkers bloemenveiling die doordeweeks van 06 : 45 uur tot 10 : 00 uur in de ochtend beschikbaar zijn.

Als veilingmedewerker in het dynamische magazijn van Royal FloraHolland, onder de rook van Groningen, ben jij een belangrijke schakel.

Je zorgt er voor dat de bestellingen worden samengesteld en de verkochte bloemen worden vervoert, zodat iedere bestelling op tijd bij de klant terecht komt.

Wat is er in deze tijd nou fijner dan een bosje bloemen?

Als medewerker bloemenveiling werk jij vroeg in de ochtend. De werktijden duren over het algemeen tot 09 : 00 á 10 : 00 uur, maar dit is volledig afhankelijk van de drukte op de werkvloer.

Het betreft dus een parttime functie van ongeveer 6 uur per week. Voor ons is het belangrijk om te weten dat jij op maandag en donderdag beschikbaar bent om te werken, daarnaast kun jij in verband met drukte op de dinsdag en vrijdag worden opgeroepen.

Door deze werktijden is de functie perfect te combineren met een andere baan of studie, een eigen zaak of een gezin.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?