Parttime Klantenservice Medewerker – Olympia – Emmen

Logo Olympia
Logo Olympia

Wat ga je doen?
Jij bent van nature sociaal, meedenkend en klantgericht. Dit maakt jou die klantenservice medewerker waar wij naar op zoek zijn!

Met behulp van jouw vriendelijke stem en servicegerichte houding, ga jij ieder gesprek aan. Het bedrijf verzorgt voor verschillende bedrijven telefoondiensten. Hierdoor zijn de gesprekken die je voert zeer gevarieerd. Het ene moment plan je een monteur in, het volgende moment beantwoord je de telefoon voor een pakketdienst. Dankzij jouw flexibele instelling weet jij echter iedere klant op een juiste manier te woord te staan. Zo zorg jij ervoor dat iedere klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt.
Ook draag je zorg voor het op een juiste manier registreren van de gesprekken.

Aan het einde van jouw werkdag heb jij iedere klant op een juiste manier geholpen. De klant is tevreden en jij verlaat uiteindelijk met een tevreden gevoel jouw werkplek.

Ben jij die gemotiveerde callcentermedewerker die wij zoeken? Bekijk dan snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod! Ook is deze baan goed te combineren met bijvoorbeeld, een studie en/of een andere parttime baan.
Dus of jij nu op zoek bent naar jouw nieuwe uitdaging of naar een extra uitdaging. We komen graag in contact met je.

Waar ga je werken?
Een facilitair inbound callcenter in Emmen met een passie voor service en waarbij de mens centraal staat. Je komt te werken op een hechte afdeling, Er hangt een prettige sfeer en het verloop is laag. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar waardoor je flexibel ingeroosterd kan worden.

Ook kandidaten uit de regio Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen en Borger nodigen wij van harte uit om te reageren!

Wie ben je?
Als callcentermedewerker heb jij het vermogen om je te verplaatsen in de situatie van de klant. Een servicegerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden helpen jou om een goed gesprek te voeren. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen en vaardigheden:

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?