Orderverzamelaar distributiecentrum Lidl Weert (32-40 uur)

Logo Lidl

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de 420 filialen van Lidl elke dag de juiste bestellingen krijgen. Hoe? Door in ons distributiecentrum producten te verzamelen. Via een headset (pick by voice systeem) hoor je welke dat zijn. Kruidenierswaren, AGF, diepvries of non-food, jij zorgt dat de bestellingen van de filialen zo snel mogelijk worden gepakt. Je verzamelt ze met behulp van een elektronische palletwagen. Je zet de pallets klaar op het spoor voor de chauffeurs, die de artikelen naar het filiaal brengen. In drukke tijden gaan er per dag wel 3.000 pallets vanuit het distributiecentrum richting onze filialen. Druk of niet: jij werkt altijd netjes en daardoor komen de producten onbeschadigd in de winkel terecht. Kwaliteit voor onze klanten: dat maak jij samen met jouw collega’s waar!

De baan
– Je verzamelt de bestellingen voor de filialen.
– Je zet de bestellingen voor de chauffeur klaar.
– Je werkt netjes en snel.

Jouw profiel
Je hoeft (nog) geen ervaring te hebben in de logistieke sector. Ook heb je geen certificaat of rijbewijs nodig voor de palletwagen. Wel begrijp je dat het gaat om snelheid en nauwkeurig werken. Handen uit de mouwen steken is jou dus niet vreemd en je gaat zorgvuldig met de producten om. Daarnaast:

– Ben je minimaal 18 jaar oud.
– Heb je er geen moeite mee om ook ’s avonds of in het weekend te werken.

Wij bieden
Een baan in een nette werkomgeving bij een betrouwbare werkgever. We hebben veel aandacht voor arbo en veiligheid. Daarom krijg je van ons passende bedrijfskleding, zoals een jas, een broek en veiligheidsschoenen. Tijdens je inwerktraject leggen we duidelijk uit hoe je met de palletwagen en het pick by voice systeem werkt. Ook kun je rekenen op:

– Een prima salaris en toeslagen voor werken in het weekend of de avond die kan oplopen van 25% tot 100%.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding.
– Een uitgebreid inwerktraject en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
– Een gezellige werksfeer.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?