Orderpicker / logistiek medewerker – Tuindeco International bv – Coevorden

Logo Tuindeco

Tuindeco International B.V. is een groothandel in tuinhout en aanverwante producten zoals blokhutten, overkappingen, sauna’s, speeltoestellen en tuinmeubelen. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar extra logistiek personeel op onze vestiging in Coevorden.

Wat ga jij doen?
Wij zoeken per direct enthousiaste orderpickers / logistiek medewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Als orderpicker / logistiek medewerker zorg jij ervoor dat op basis van de bestellijst, de juiste producten worden verzameld om de bestellingen van onze klanten verzendklaar te maken. Jij zorgt dat alles wat wij verzenden naar de klanten voldoet aan onze kwaliteitsnormen.

Wij zoeken enthousiaste medewerkers die het gaspedaal van de heftruck of zijlader op de juiste momenten weet te vinden. Bij voorkeur ben jij dus in het bezit van een certificaat voor het werken met een zijlader en/of heftruck. Zo niet dan moet de bereidheid er zijn om de benodigde certificaten te halen.

In het hoogseizoen (maart t/m augustus) verwachten we drukte en hebben we jouw inzet extra hard nodig. In het laagseizoen mag je, in overleg, de gemaakte overuren opnemen zodat je dan extra vrij bent.

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?