Orderpicker – Deen Supermarkten – Hoorn

Deen supermarkten

12,26 per uur verdienen, een salaris dat met toeslagen oploopt tot €15,95 én een vast contract? Werken in een energiek team? Yes! Wacht niet langer en ga aan de slag als orderpicker bij Deen in Hoorn!

Wat bieden wij jou
Een heerlijk salaris van €12,26 bruto per uur!
Kans op contract bij DEEN.
Salaris dat met toeslagen kan oplopen tot 15,95
Werken in een hecht team, samen naar de frietkraam
Ruimte voor eigen initiatieven

Wie ben jij
Jij bent de topper die naast gemotiveerd ook:

Beschikbaar is op de vrijdag en/of zaterdag!
Fit is! Veel lopen en tillen is voor jou geen enkel probleem.
In het bezit is van eigen vervoer of dicht bij Hoorn woont.

Wat ga je doen
Als orderpicker bij Deen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bestellingen. Jij verzamelt alle producten die in de Deen supermarkten komen te liggen. Hoe? Door middel van een voicepicking systeem. Zo weet jij precies welke producten je moet pakken. Een echte uitdaging! Al die kersverse producten gaan naar alle Deen supermarkten in Nederland. Jij maakt voor Deen het verschil!

Waar ga je werken
Bij Deen maken medewerkers het verschil! Deen ziet haar medewerkers graag groeien en zorgt daarom voor een fijne werksfeer en flexibele werktijden. Bij Deen gaat het als orderpicker om parttime werk voor 1-3 dagen per week (werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag). Je werkdag start om 5/6 in de ochtend en eindigt rond 2/3 uur in de middag dus ideaal om lekker bij te verdienen! Daarnaast werk jij in een omgeving met een wat frissere temperatuur (5a 6 graden). Maar geen zorgen, als orderpicker ben je de hele dag aan het lopen dus koud krijg je het zeker niet!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?