Opleiding Rij-instructeur met baangarantie

Betaalde opleiding als rijinstructeur met 100% baangarantie door heel Nederland.
Ken jij alle verkeersborden uit je hoofd en zit jij het liefst hele dagen in de auto? Dit is jouw kans om je om te laten scholen tot rijinstructeur!

Wat ga je doen?
Deze vacature kan jouw carrière voorgoed veranderen! Wij zoeken enthousiaste kandidaten die zich willen laten opleiden tot rijinstructeur.

Scholingsbudget
Heb jij momenteel een WW, Bijstand of ziektewetuitkering dan kan je via ons in aanmerking komen voor een scholingsbudget. Dit kan oplopen tot €5000,-! Dit kan voor jou betekenen dat je de opleiding zo goed als kosteloos kunt volgen.

Val je niet onder één van deze voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog in aanmerking komt voor maximaal 50% korting op de totale opleidingskosten. Hierdoor kun jij je nu voor maar €3995,- laten opleiden tot rijinstructeur inclusief baangarantie. Wij betalen de rest! Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om dit in termijnen af te lossen.

Hoe gaat straks jouw baan als rijinstructeur eruitzien?
Wij zoeken iemand waar een beginnend autorijder graag bij in de auto stapt, iemand waarbij diegene zich op zijn/haar gemak voelt, echt een klik mee heeft en die op een geduldige manier hem/haar de eerste stappen op de weg gaat leren. Ook wanneer een kandidaat bij jou in de auto stapt voor een proefles weet jij hem met jouw commerciële kwaliteiten binnen te halen als klant.

Je werkomgeving is in een straal van 30 kilometer vanuit je eigen woonplaats. Het mooie van het vak als rijinstructeur is ook dat je flexibel kan zijn in je werktijden. Liever een keer in de avonden of in de weekenden werken? Geen probleem!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?