Operator 5 ploegen – Resideo (voorheen Honeywell) – Emmen (€15,53 bruto per uur exclusief toeslagen)

Logo Adecco
Logo Adecco

Jij bent werkzaam op de afdeling gieterij of machinaal en bedient daar de machines, lost (kleine) storingen op en verricht andere productiewerkzaamheden op de afdeling.

In de gieterij wordt aluminium in de ovens verhit tot het een vloeibare vorm aanneemt. Het vloeibare aluminium wordt in de mallen van machines gegoten. Op deze afdeling sta je achter verschillende machines die je moeten bedienen, los je storingen op en verricht je andere handmatige productiewerkzaamheden. Vervolgens gaan de producten naar de afdeling Machinaal.

De producten vanuit de Gieterij wordt op Machinaal door verschillende machines schoongemaakt. Op deze afdeling sta je achter verschillende machines die je moet bedienen, los je storingen op en verricht je andere handmatige productiewerkzaamheden. Vervolgens gaan de producten naar het controlepunt toe op de Kit-afdeling.

Op dit Kit-afdeling worden alle producten handmatig gecontroleerd op schade, productiefouten en of ze voldoen aan de kwaliteitsstandaard.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Resideo is een marktleider op het gebied van wooncomfort, veiligheid en energiebesparing. Resideo komt voort uit Honeywell Home en produceert halffabricaten die verwerkt worden in slimme meters, thermostaten en andere producten.

Het salaris voor deze functie is €15,53 bruto per uur exclusief toeslagen.

De vacature gaat in vanaf het nieuwe jaar 2021 en het bedrijf is op zoek naar meerdere kandidaten. De vacature is in eerste instantie voor een halfjaar, met mogelijkheid tot langer.

Wat vragen wij?

Technische ervaring en willen werken in 5 ploegen
per direct beschikbaar

Waarom werken via Adecco?

Naast een aantrekkelijk salaris, 8% vakantietoeslag en 26 verlofdagen (op fulltime basis), werken wij samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb jij gedurende je contract toegang tot de Adecco Academy, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald en kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Na 26 gewerkte weken ga je bij ons deelnemen aan de pensioenregeling.

Uren per week: 32-40 uur

Klik hier om te solliciteren…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?