Operator 5 ploegen – ABInBev – Dommelen

AbinBev logo

Lijkt het je wat om de lekkerste bieren te brouwen en goed betaald te krijgen? Bij onze topwerkgever ABInBev kan jij als ervaren operator aan de slag en verdien je ruim €18,- per uur!

Wat bieden wij jou
€18,69 bruto per uur inclusief toeslagen
Mogelijkheid om vast in dienst te komen!
Een gezellige bourgondische werksfeer
Doorgroeimogelijkheden binnen de brouwerij
Elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel

Wie ben jij
Je bent gemotiveerd en steekt de handen graag uit de mouwen
Je bent beschikbaar in 5-ploegendienst
Je hebt ervaring als operator of sleutelaar

Wat ga je doen
Het is 06.55 uur. Jij staat klaar met jouw werkschoenen aan, veiligheidshesje om en veiligheidshelm op aan de machine, jouw ochtenddienst begint. Je start de machines op. Als operator ben je verantwoordelijk voor het juist instellen van de machines. Dit gebeurt allemaal op de bottelarij. Juist, het eindstation van de goudgele biertjes! Hier worden de flesjes gevuld met bier. Het verloop van de dag heeft wisselende werkzaamheden. Zo help je collega’s bij het insteken van fustjes of het sorteren. Maar ook los jij storingen aan de lijn op. Lekker bezig! Voor je het in de gaten hebt is het alweer pauze. Loop eens langs de kantine, mmm.. zowel ‘s middags als ‘s avonds kan jij hier verse maaltijden halen. En zo vliegt jouw dag voorbij. Heerlijk toch?!

Waar ga je werken
De grootste bierbrouwerij wereldwijd! Dat is de plek waar jij komt te werken. Op de locatie Dommelen worden de bieren Dommelsch, Jupiler, Hertog Jan en Leffe gebrouwen. Als operator word jij hier ontvangen in een warm bad van ervaren collega’s. Naast de goede werksfeer houdt ABInBev ook zelf een wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Wanneer zien wij jou daar?!

Lees hier meer…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?