Open dag klantenservice medewerker Belastingdienst Groningen

Logo YoungCapital

Open dag klantenservice medewerker Belastingdienst Groningen
Donderdag 7 januari 2021 organiseert Young Capital een online open dag van 14:00 uur tot 15:30 uur bij de Belastingdienst in Groningen!

Wat ga je doen?
Kom online een kijkje nemen in de keuken van de Belastingdienst Groningen!

Omdat het momenteel niet mogelijk is om de locatie te bezoeken, organiseren wij een online open dag waar jij bij kunt zijn vanuit huis.

YoungCapital en de Belastingdienst vinden het belangrijk om jou op deze dag een goed beeld te geven over de inhoud van de training, de functie klantenservice medewerker en de Belastingdienst als organisatie. We hebben een mooi programma voor jullie klaarstaan! Er zal een supervisor aanwezig zijn om je te vertellen over de functie en de training. Daarnaast heb je de kans om in gesprek te gaan met informanten die bij de Belastingdienst werken. Dit allemaal om je een goed beeld te geven wat het werken voor de BelastingTelefoon inhoudt.

Na deze open dag kun jij je beter verplaatsen in de functie als klantenservice medewerker bij de Belastingdienst. Zie jij het voor je om het aanspreekpunt te zijn over de toeslagen en inkomstenbelasting voor de burgers? Met behulp van de juiste training, coaching en systemen weet jij de vragen op de juiste manier te beantwoorden. Elk gesprek is anders, dus het is belangrijk dat je klantvriendelijk en rustig kan blijven in verschillende situaties. Daarnaast is het belangrijk om overzicht te houden in gesprekken en daarbij snel te kunnen schakelen in verschillende systemen.

Wij bieden verschillende instroommomenten aan voor de trainingen. Hier kunnen we je natuurlijk nog meer over vertellen! De eerstvolgende startdata zijn 4 februari 2021 en 25 februari 2021.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?