Office medewerker – Tempo Team – Assen

Functieomschrijving
Wil jij een bijdrage leveren aan de bestrijding van het coronavirus? Wij zoeken een office medewerker voor de teststraat in Assen!

Als office medewerker ben jij verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden en zorg jij ervoor dat het kantoor ‘draaiende’ blijft door ook facilitaire taken op je te nemen. Je kunt daarnaast goed zelfstandig werken, je bent proactief en je werkt gestructureerd. Ben je daarnaast ook nog handig met computer, en dan met name met excel? Dan zijn wij zeker opzoek naar jou!

Wat bieden wij jou
– Beloning conform schaal 7 Gemeenten CAO
– Tijdelijk contract voor minsten 6 maanden
– Een baan voor 36 uur per week
– Werken bij de corona teststraat in Assen
– Werken voor GGD Drenthe
– Uitdagende rol bij een bijzondere werklocatie

Wie ben jij
Word jij blij van dingen regelen? Bewaak jij graag het overzicht? En zorg jij voor structuur? Dan past de functie van office medewerker zeker bij jou! Bekijk hieronder de functie eisen voor deze functie. Voldoe jij aan (bijna) alle punten? Super, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

– Je hebt Mbo+ werk- en denkniveau
– Je hebt ervaring met uiteenlopende administratieve werkzaamheden
– Je beschikt over uitstekende computervaardigheden en je bent handig met Excel
– Je bent gestructureerd in je werk
– Je bent proactief en ziet het werk zelf

Wat ga je doen
Pas je goed in het plaatje voor deze functie? Mooi! Hieronder staan de voornaamste taken die horen bij het werk van een office medewerker.

– Uiteenlopende administratieve taken
– Ondersteunen bij het opleiden van personeel voor in de teststraat (uitnodigingen versturen, agendabeheer, contacten onderhouden etc.)
– Facilitaire werkzaamheden zoals voorraadbeheer

Waar ga je werken
Je komt te werken bij de corona teststraat van GGD Drenthe in Assen. Het werken bij een teststraat is een bijzondere ervaring waarbij je een echte bijdrage kan leveren aan het bestrijden van het coronavirus. Er heerst altijd een goede sfeer bij GGD Drenthe, wat het een hele leuke plek maakt om te werken!

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?