Monteur Traprenovatie – Upstairs – Hoogeveen

Upstairs logo

Monteur Traprenovatie

Hoogeveen, 40 uur per week

Werken bij dé nummer 1 in traprenovatie? Elke dag zelfstandig met je werkbus naar klanten? En oude, versleten trappen omtoveren tot blikvangers met behulp van innovatieve materialen en het beste gereedschap?

Solliciteer als monteur traprenovatie bij de vestiging in Hoogeveen van dit gezellige familiebedrijf.

Functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Werk ze!” Je steekt je hand op naar een paar collega’s en stapt samen met jouw maat in de werkbus. Ingeklokt? Check! Route ingesteld?

Check! Tijd om af te reizen naar de klant. Vandaag gaan jullie een trap renoveren met materiaal uit de Stoer Chique collectie : mooie en duurzame materialen met een industriële look waarmee elke trap een echte blikvanger wordt.

Onderweg verdelen jullie het werk : wie gaat er mallen maken en zagen, wie doet de montage?

Bij de klant bekijk je eerst de plaats waar de nieuwe trap moet komen. Je bepaalt de afmetingen en bespreekt alles met de klant.

Jullie maken elke trap precies op maat. Daardoor is het resultaat telkens weer anders. Dat maakt het werk lekker afwisselend.

Dit huis heeft een smalle gang, dus dat wordt best een uitdaging. Maar dat vind jij juist leuk. Je dekt de vloer af en gaat enthousiast aan de slag.

Als de trap klaar is, ruim je het afval op en laat je alles schoon achter. De klant is in zijn nopjes met zijn nieuwe trap en jullie rijden tevreden terug.

Op kantoor laden jullie de bus weer in voor de volgende werkdag. Nog even een drankje samen, en dan zit de werkdag erop.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?