Medewerker serviceplein – Gemeente Enschede – Enschede

Voor de Gemeente Enschede zijn we op zoek naar een medewerker serviceplein.

Het Serviceplein is verantwoordelijk voor ondersteuningstaken op het gebied van Huisvesting & Services (H&S), Personeel en Organisatie (P&O) en Informatietechnologie (IT). Het Serviceplein bestaat sinds april 2015 en is continue in ontwikkeling. “Klanten” van het Serviceplein zijn met name de medewerkers van de gemeente Enschede, zij beoordelen het Serviceplein met het rapportcijfer 8. Het Serviceplein biedt de collega’s ondersteuning van hoge kwaliteit zodat zij optimaal hun werk kunnen doen voor de stad.

Het komende jaar zal het Serviceplein zich verder ontwikkelen als professionele organisatie. Belangrijk daarin: de klant staat centraal. Deze vraagt om ondersteuning, een klantgerichte benadering, meedenken en interesse in het primaire proces. Daarnaast werken we binnen het Serviceplein vanuit het principe: “klik, bel, kom”. Digitale dienstverlening en Selfservice zijn belangrijke onderwerpen evenals het uitbreiden van de ondersteuningstaken op andere bedrijfsvoering onderdelen.

Wat verwachten we van je?
Binnen een complexe omgeving ben je verantwoordelijk voor een hoge klanttevredenheid. Je bent de spin in het web. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor facilitair, P&O- en IT-vragen sta je klaar voor je collega’s. Je beantwoordt vragen, registreert, analyseert en beoordeelt aanvragen. Je handelt zelfstandig aanvragen af of zorgt voor opvolging. Aanvragen komen via het Selfserviceportaal, email, telefonisch of persoonlijk aan de balie binnen. Door jouw manier van doorvragen ben je goed in staat om de aard, urgentie en de omvang van de vraag vast te stellen. Jouw passie is het helpen van mensen. Het uitzoeken van de kern van eventuele problemen en het aandragen van oplossingen zie je als een uitdaging.
Bij problemen of wensen/wijzigingen, waar je zelf niet uitkomt, ben je in staat om deze helder te definiëren en door te zetten naar de backoffice.

Helaas, deze vacature is niet meer beschikbaar…

Deel deze vacature:

Wat vind jij er van?